Subotica

Bon Appetit Restaurant trg. Cara Jovana Nenada 9 , Subotica (Subotica)
Osim restorana možete se susresti sa nama na mnogobrojnim manifestacijama, kao i kod naših partnera za koje pripremamo alakart ili ugovoreni meni, topli švedski sto, hladni bifeje. Organizujemo poslvne ručkove, krštenja, mature, razne manifestacije i venčanja, koktel prijeme.
Family friendly Kućna dostava Parking Pušački deo Taxi Visa, Master, Dinacard Wi-Fi Telefon
Picerija Laguna Zagrebačka 5, Subotica (Subotica)
Pizzerija Laguna je nadaleko poznata po svom izvanrednom ukusu prave Italijanske pice pečene na bukovini.Pored pica nudimo i razne poslastice poput roštilja od morskih plodova, piletine, roštilja od svinjskog mesa i vegetarijanskih specijaliteta sa velikim brojem različitih priloga, salata i...
Family friendly Kućna dostava Parking Pušački deo Taxi TV Wi-Fi Telefon
Kastello Vladimira Nazora 6, Subotica (Subotica)
Kastello je kafić sa dugom tradicijom, modernizovan, gde uz prijatnu atmosferu, dobro muziku i prijatno osoblje, možete uživati sa porodicom, priljateljima ili poslovnim partnerima utostalom, dođite i uverite se!
Family friendly Kućna dostava Pušački deo Taxi Terasa TV Visa, Master, Dinacard Wi-Fi Telefon
Riblji Restoran Babys Beogradski put 65., Subotica (Subotica)
BIĆEMO PRIJATELJI, SIGURNO Postaćemo prijatelji, SIGURNO. Zato što Vam Riblji restoran Babys otvara vrata, spreman da Vas dočeka i ugosti, da Vas nahrani, jednostavno, da Vam obezbedi predah i bogatu trpezu.
Family friendly Kućna dostava Parking Pušački deo Terasa TV Wi-Fi Telefon
Sport Grill Ferenca Sepa 3., Subotica (Subotica)
Sport grill je novootvoreni restoran u Subotici koji se nalazi na samom obodu Dudove šume, pored Hale sportova.Odlikuje se fantastičnim jelima sa roštilja pečenim na ćumuru pripremljenim po čuvenim recepturama sa juga Srbije. Pored roštilja naše stručno osoblje će za Vas pripremiti razne...
Family friendly Parking Posebne potrebe Pušački deo Rekreacija Taxi Terasa TV Visa, Master, Dinacard Wi-Fi Telefon